Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дитмайданчик

contest.com.ua

Середа, 12 липня 2017, 12:12

У Львові визначились, як може виглядати дитмайданчик на площі Св. Юра

дитмайданчик

Завершився всеукраїнський архітектурний конкурс на кращу концептуальну пропозицію дитячого майданчика на площі Святого Юра у Львові.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На засідання журі, яке відбулось 10 липня, визначили перші три місця Всеукраїнського архітектурного конкурсу на кращу концептуальну пропозицію дитячого майданчика на площі Святого Юра у Львові.

І місце – архітектурне бюро "А44", авторський колектив: Рибак Юлія, Саніна Аліна та Телюк Христина, м. Львів (шифр 779913).

ІІ місце – ЛКП "Інститут просторового розвитку", авторський колектив: Могила Ігор, Мартинець Роман, Зварич Олена та Чорноус Христина, м. Львів (шифр 011235).

ІІІ місце – авторський колектив: Кос Орест, Кос Світлана та Кінах Мар’яна, м. Івано-Франківськ (шифр 422149).

"Стосовно переможців, то за третє місце отримають премію у розмірі 1 000 грн, за друге – 2 000 грн, а за перше місце учасники отримають премію 7 000 грн та пріоритетне право на укладання договору на проектування дитячого майданчика. Переможці зроблять проект, пізніше буде зроблено проектно-кошторисну документацію, після чого оголосимо тендер на визначення виконавця робіт", – зазначив відповідальний секретар конкурсу Мар’ян Кардаш.

Зазначимо, навесні управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради оголосило відкритий Всеукраїнський архітектурний конкурс на найкращу концептуальну пропозицію дитячого майданчика на площі Святого Юра у Львові. Учасники мали змогу реєструватися до 16 червня, а подавати проекти до 30 червня. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.