Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

redaktorext.polskieradio.pl

Вівторок, 11 вересня 2012, 10:16

Регіонали стверджують, що Лопушанського не пустили на сцену на догоду Гичці

Львівська обласна організація Партії регіонів стверджує, що кандидата в народні депутати у 125 Старосамбірському в.о. Андрія Лопушанського не пустили на сцену у селі Нижанковичі Старосамбірського району під час Днів добросусідства на україно-польському кордоні, адже організатор акції – голова районної ради Горбовий працює на іншого кандидата в народні депутати – Михайла Гичку.

Про це йдеться у заяві прес-служби ЛОО Партії регіонів, яку подаємо повнотекстово. 

"Вчора регіональні ЗМІ надзвичайно дружно спробували прикувати увагу виборців до заяв новоявленого громадського діяча, а в недалекому минулому підручного О. Івченка, голови НАК «Нафтогаз України». Ці пани так подбали про енергетичну незалежність України і її громадян, що не натішаться наші вороги.

Нині цей пан звинувачує наліво і направо владу, бо, бачте, не пустила його на сцену з співачкою Русланою вітати громаду.

Мусимо перепросити шановну Руслану Лижичко, бо влада, яка поголовно ототожнюється з Партією регіонів, до цього інциденту не має жодного відношення.

Це два соратники по Майдану – Лопушанський і Пукшин – виставляють Україну перед нашими сусідами на публіку і роблять це руками голови районної ради В. Горбового.

Але цього пана не призначала ні Партія регіонів, ні центральна влада, а обирали його виборці району за списками шанованого Народного Руху.

Голова районної ради не займається злободенними проблемами району, а фактично очолив виборчий штаб ще одного «патріота» місцевого розливу М. Гички.

Кандидати – всі місцеві, всі патріоти – між собою чубляться, а винувата влада і Партія регіонів.

Ніяк не личить пану Лопушанському не розуміти таких речей і в своїх публічних звинуваченнях уточнювати, яка саме влада – місцева, виконавча, представницька – чинить йому перепони в його прагненні послужити землякам.

Бо ні Горбовий, ні Гичка до Партії регіонів не мають жодного відношення.

А виборці у нас мудрі і зроблять свій вибір на користь України, а не кланів". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.