Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Четвер, 13 вересня 2012, 14:12

Канака назвав Котеляк технічним кандидатом

Депутат Львівської облради Остап Канака, який є кандидатом в нардепи у в.о. №123 (Перемишляни) розповів, що прийняв рішення висуватись в цьому окрузі, оскільки вважає Лідію Котеляк технічним кандидатом.

Про це Канака розповів на прес-конференції сьогодні, 13 вересня.

“Коли я побачив, що від Об’єднаної опозиції кандидатом поставили жінку, яка не є публічною особою, яка не має досвіду громадської роботи і, яка, основне, не є уродженкою жодного із цих районів – вона родом з Житомира, я зрозумів, що ця людина не має шансу пройти”, – зазначив Канака, додавши, що кандидатура Лідії Котеляк допоможе здобути перемогу провладному кандидату.

Депутат облради зауважив, що не тримає зла на керівництво ВО “Свобода”, яке через самовисування виключило його із партії і через причіплення ярлика “зрадника” намагається відвернути увагу від технічних кандидатів.

Він також додав, що вийде ці складу фракції ВО “Свобода” у Львівській облраді, проте депутатські повноваження не складатиме.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.