Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

milicialviv.gov.ua

П'ятниця, 14 вересня 2012, 09:38

Рудяк зробив оптимістичний прогноз щодо рівня злочинності на Львівщині у виборчий період

Начальник ГУ УМВСУ у Львівській області Олександр Рудяк заявив, що прогнози щодо рівня злочинності на Львівщині у виборчий період – достатньо оптимістичні.

 

Про це повідомила прес-служба ГУ УМВСУ у Лвьвській області.

На Львівщині до охорони громадського порядку на час виборів до Верховної Ради України буде залучено 90% особового складу органів внутрішніх справ.

Зокрема, вже зараз почалися планові обстеження під’їзних шляхів, виборчих дільниць, яких в області є понад дві тисячі. Відтак, для охорони всіх виборчих дільниць потрібно щонайменше чотири тисячі працівників особового складу міліції, що, звичайно, дуже складно забезпечити. Тому зараз на рівні держави триває обговорення щодо залучення до охорони громадського порядку на дільницях, які розташовуватимуться у школах, приватної охорони.

На кожній з виборчих дільниць у Львівській області буде встановлено засоби відеоконтролю, цю роботу виконуватимуть представники трьох фірм, які виграли відповідний тендер. З цим завданням, запевнив головний міліціонер Львівщини, фірми впораються у визначений термін. 

Сьогодні міліція області розкриває 63,3% злочинів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.