Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

туризм

tourismnews.com.ua

Понеділок, 17 вересня 2012, 13:15

Близько 100 представників туристичної галузі України та Польщі взяли участь у майстер-класах у Львові

У межах «Фестивалю партнерства» у Львові відбулися чотиригодинні бізнес-зустрічі, у яких взяли участь близько 100 туристичних операторів України та Польщі.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

«Учасниками Воркшопу стали 31 представник туристичних операторів з Варміно-Мазурського, Люблінського, Підкарпатського та Сілезького воєводств, а також представники закладів готельного господарства та індивідуальних закладів розміщення Республіки Польща», – зазначено у повідомленні.

Зі свого боку працівники галузі туризму Львівської області представили польським партнерам комплексний туристичний продукт Львівщини та Західної України

Воркшоп зібрав також представників туристичної індустрії і з інших країн Центрально-Східної Європи, які висловили зацікавлення та готовність презентувати туристичний-рекреаційний потенціал Львівської області на теренах європейських держав, зокрема, Німеччини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.