Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

gromada.lviv.ua

Четвер, 20 вересня 2012, 18:11

Депутати Львівської міськради подолали вето Садового щодо 4-х ухвал

Сьогодні, 20 вересня, під час засідання сесії депутати Львівської міськради проголосували за подолання вето щодо 4 ухвал, попри зауваження міського голови Львова Андрія Садового та юридичного управління.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Йдеться про ухвали «Про скасування рішення виконавчого комітету від 01.06.2012 № 375» щодо встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електротранспорті, «Про внесення змін до ухвали міської ради від 07.09.2006 № 130» щодо внесення змін до Положення про управління «Секретаріат ради», «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності м. Львова, що підлягають приватизації способом викупу» та «Про зміну громадській організації «Місійне згромадження імені святих Кирила і Методія» цільового призначення земельної ділянки і затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Яцкова, 13».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.