Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Квурт

Понеділок, 20 лютого 2023, 13:19

Одну з площ у Винниках хочуть назвати на честь Володимира Квурта

Володимир Квурт

У Львівській міськраді напрацювали проєкт ухвали про присвоєння назви Володимира Квурта площі у м. Винники.

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 20 січня 2023 року.

На сайті Львівської міськради депутати підготували та оприлюднили проєкт ухвали, якою планують присвоїти ім'я Володимира Квурта площі у місті Винники.

Як йдеться у документі, назвати на честь Володимира Квурта планують площу на перехресті вул. Шевченка, вул. Ринок, вул. Львівською з метою вшанування та увіковічення його пам’яті.

"Присвоїти ім'я Володимира Квурта площі, обмеженій вул. Шевченка, житловою будівлею 8-а на вул. Шевченка, житловими будівлями 2, 2-а, 2-в та 7 на вул. Ринок, житловими будівлями 2, 2-а, 8, 27-б, 29, 30, 31 та 31-а на вул. Львівській, межею Винниківського лісництва ДП "Львівське лісове господарство" у м. Винники (з відповідною зміною поштової адреси вулиці Львівської, 1 на площу Володимира Квурта, 1)" – йдеться у документі.

Також депутати планують доручити Личаківській районній адміністрації у місячний термін виготовити та встановити таблиці з новою назвою площі, а ЛКП "Міський центр інформаційних технологій" у місячний термін внести зміни до бази даних, електронних карт міста, вебсторінки міської ради тощо.

 

Зазначимо, депутат Львівської обласної ради від Європейської Солідарності Володимир Квурт помер 28 грудня 2022 року. Він був секретарем Львівської міської ради (2006-2010 рр.), міським головою м. Винники (2015-2020 рр.), засновником ГО "Великий Львів".

Детальніше – у статті Варіантів "Спомин про Володимира Квурта".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.