Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

volynnews.com

Середа, 3 жовтня 2012, 14:49

Львіська ОДА сподівається вирішити проблему доїзду до Львова мешканців приміських сіл за кілька тижнів – Корпан

За 2-3 тижні Управління розвитку інфраструктури Львівської ОДА сподівається отримати схему погодження руху 14 приміських маршрутів  у Львові від міськради, щоб таким чином вирішити проблеми з добиранням мешканців навколишніх сіл.

Про це сьогодні, 3 жовтня, на прес-конференції розповів начальник управління розвитку інфраструктури Львівської ОДА Володимир Корпан.

За його словами, розробка схеми погодження руху приміських маршрутів містом зараз перебуває на завершальному етапі і буде закінчена за 2-3 тижні.

Він нагадав, що після зміни транспортної схеми у Львові 1 січня цього року, низка сіл, що розташовані безпосередньо біля міста, залишилась без транспортного обслуговування, адже до цього часу користувались послугами міських маршрутів.

При цьому деякі автобуси змушені курсувати за тимчасовими дозволами вже протягом дев’яти місяців, що не передбачено жодними нормативними документами.

Попри обурення міської ради про курсування 14-ти маршрутів через територію міста, за словами Корпана, ними користується значна частина львів’ян. А от існування цих маршрутів при запровадженні нової схеми міські чиновники не враховували.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.