Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

маршрутка

Патрульна поліція

Вівторок, 26 грудня 2023, 12:17

На Львівщині затримали водія міжміської маршрутки в наркотичному стані

маршрутка

33-річний чоловік пред'явив посвідчення, яке в інформаційних базах рахувалося, як загублене ним ще у 2017 році.

Про це повідомила Патрульна поліція Львівської області на своїй сторінці у Facebook.
 
Сьогодні, 26 грудня, близько 6-ї години ранку патрульні зупинили водія міжміського маршрутного транспортного засобу БАЗ А079.14 за порушення правил дорожнього руху.
 
"Під час спілкування із керманичем, патрульні помітили ознаки наркотичного сп'яніння. 33-річний чоловік погодився пройти перевірку у медичному закладі. Результат позитивний. Керманич пред'явив посвідчення, яке в інформаційних базах рахувалося, як загублене ним ще у 2017 році" – йдеться у повідомленні.
 
На порушника винесли постанову за порушення ПДР та склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП. Картку водія вилучили.
 
 
До слова, за 11 місяців цього року на території Львівської області зареєстрували 72 ДТП з потерпілими за участю перевізників (33 автопригоди з вини керманичів громадського транспорту). В них травмувалося 149 осіб ( 43 особи з вини керманичів громадського транспорту) і, на жаль, 10 людей загинуло (4 з вини керманичів громадського транспорту).
 
Нагадаємо, лише за попередній місяць патрульні склали 2269 протоколів на водіїв автобусів.
 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.