Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

маршрутка

Четвер, 28 грудня 2023, 10:55

На Львівщині на два місяці запровадили знижку 20% на проїзд у маршрутках при оплаті картою Visa

маршрутка

Згідно з акцією перші 10 водіїв, в яких буде найбільша кількість транзакцій безготівкою отримають премії від 5 до 10 тисяч гривень.  

Про це сьогодні під час брифінгу повідомив заступник голови з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Олександр Кулепін.

Від сьогодні з 28 грудня по 29 лютого пасажири, які користуються приміськими та міжміськими маршрутками у Львівській області, отримають знижку 20% від вартості квитка при оплаті проїду картками Visa. Обмежень у дистанції та кілометражі немає.

"Якщо у вас є така карточка Visa, то саме її можете прикладати, коли заходите у транспортний засіб, також вкінці, коли ви виходитте потрібн още раз прикласти карту, щоб система зрозуміла, де ви вийшли, і вона вам порахує ваш маршрут і дасть 20% знижки" − розповів Олександр Кулепін.

Крім цього, представник компанії "Смарт-Тикет Технолоджи" Олег Долінський зазначив, що акція діє не тільки для пасажирів, оскільки розробили бонусна акція для водіїв.

"Перші 10 водіїв, в яких буде найбільша кількість транзакцій по всій безготівці всіма картами отримують бонуси. Перші троє з них отримають по 10 тисяч гривень, наступні 7 по 5 тисяч гривень. Таким чином ми хочемо стимулювати водіїв, щоб вони нам допомагали інформувати пасажирів про те, що потрібно користуватися безготівковою формою оплати" − Олег Долінський.

Він додав, що така акція не є разовою, її планують повторювати, а також створювати нові.

Нагадаємо, 30 листопада у всіх приміських та міжміських автобусних маршрутах області запрацював безготівковий розрахунок.

В березні цього року в області встановили перші пристрої для безготівкового розрахунку за проїзд у міжміських та приміських автобусних маршрутах. В області планували впровадити у міжміських та приміських автобусних маршрутах оплату за допомогою картки з липня цього року.

Додамо, на початку 2022 року у Львівській ОВА затвердили порядок функціонування електронного квитка на Львівщині, проєкт запровадження якого в області розробили ще у лютому 2021 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.