Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Площа Міцкевича 6/7

maps.google.com

Середа, 29 серпня 2018, 17:55

З престижної будівлі у центрі Львова виселили "Касандру"

Площа Міцкевича 6/7

Протягом останніх днів виселено з нежитлових приміщень центральної частини міста двох недобросовісних орендарів.

Про це йдеться на офіційному сайті управління комунальної власності Львівської міської ради.

Внаслідок судових процесів 23 серпня виселено ТзОВ "Кіновідеомистецький центр дозвілля "Касандра" з приміщень за адресою: м. Львів, пл. Міцкевича, 6/7.

У жовтні 2015 року Господарський суд Львівської області прийняв рішення щодо розірвання договору оренди цілісного майнового комплексу, укладеного між управлінням комунальної власності та ТзОВ "Кіновідеомистецький центр дозвілля "Касандра" та зобов'язано орендаря повернути управлінню цілісний майновий комплекс, розташований на пл. Міцкевича, 6/7.

Аналогічно, 28 серпня 2018 року, було виселене ТзОВ "Мімоза" з нежитлових приміщень загальною площею 159,3 кв. м, що знаходяться за адресою: м. Львів, вул. Краківська, 7.

Враховуючи ряд неправомірних дій з боку ТзОВ "Мімоза" , ще у жовтні 2015 року Господарським судом Львівської області було прийнято рішення щодо розірвання договору оренди, укладеного між управлінням комунальної власності та ТзОВ "Мімоза" та зобов'язано орендаря повернути управлінню приміщення на вул. Краківській, 7.

Виселення провів приватний виконавець Андрій Пиць, разом з Муніципальною вартою.

Зазначимо, будинок №6/7 на пл. Міцкевича – пам’ятка архітектури місцевого значення, збудована у 1908-1909 рр. До 2007 року у ній діяв кінотеатр.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.