Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

маршрутка

Четвер, 30 серпня 2018, 12:40

З вересня львівські школярі не платитимуть за проїзд у маршрутках

маршрутка

У Львові встановили безкоштовне перевезення дітей шкільного віку у маршрутках, за винятком літніх канікул.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив в.о. начальника управління транспорту міськради Олег Партика, з 1 вересня учні знову їздитимуть безкоштовно у громадському транспорті Львова.

"У нас є ухвала сесії Львівської міської ради, яка надає дітям шкільного віку право на пільговий – безкоштовний проїзд у автобусних маршрутах загального користування за умови пред’явлення учнівського квитка або іншого документа, який посвідчує статус школяра. Таке право учні мають протягом навчального року, за винятком періоду літніх канікул у загальноосвітніх навчальних закладах", – наголосив Олег Партика.

Нагадаємо, у травні міськрада встановила безкоштовне перевезення дітей шкільного віку у автобусах міста, за винятком літніх канікул. Також міськрада Львова не надаватиме перевізникам компенсації за безкоштовне перевезення дітей шкільного віку.

А 19 квітня цього року у Львові встановили безкоштовне перевезення дітей шкільного віку у автобусах та електротранспорті міста.

Також ще наприкінці березня депутати направили доручення до перевізників щодо безкоштовного перевезення дітей шкільного віку. До цього львівські школярі оплачували на 50% від вартості проїзду у маршрутках міста.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.