Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

dreamworlds.ru

Понеділок, 15 жовтня 2012, 13:04

ІІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді ім. Т. Шевченка триває в Україні

ІІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка розпочався минулого тижня і триватиме до березня 2013 року.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти України.

"Конкурс проводиться як щорічний загальнонаціональний та міжнародний захід, спрямований на підвищення рівня знань з української мови і літератури, регіональних мов або мов меншин, представлених в Україні", – зазначено у повідомленні.

Цьогорічний захід проходить у межах державної підготовки до відзначення 2014 року 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка.

Конкурс розрахований на учнів 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, в тому числі ліцеїстів військових ліцеїв.

Проходитиме у чотири етапи (з жовтня по березень), для учнів професійно-технічних училищ, студентів і курсантів вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації усіх форм власності та курсантів вищих військових навчальних закладів – в три етапи (листопад-березень). Українська молодь, яка проживає за кордоном також можке взяти участь у конкурсі.

Завершальний етап конкурсу, учасники якого представлятимуть усі регіони України, відбудеться у лютому 2012 року.

"Найкращим творцям художнього слова з числа учнівської та студентської молоді та їхнім наставникам будуть вручені дипломи, відомчі нагороди Міністерства та цінні подарункиЗа підсумками міжнародного етапу переможці мовно-літературного марафону із зарубіжжя також будуть відзначені спеціальними дипломами", – зазначено у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.