Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

центр зайнятості

Четвер, 22 листопада 2018, 17:00

У Львові стартує Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю

центр зайнятості

У Ярмарку візьмуть участь понад 20 роботодавців Львова.

Про це повідомляє Львівський міський центр зайнятості.

У середу, 28 листопада, о 11.00 год Львівському міському центрі зайнятості, що на вул. Княгині Ольги, 122, стартує Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю, який має на меті привернути увагу до проблем людей з інвалідністю та реалізації їх права на зайнятість.

У заході візьмуть участь понад 20 роботодавців Львова, які запропонують більше 200 вакансій за різними професіями та спеціальностями.

"Учасники ярмарку вакансій – пошуковці роботи зможуть пройти співбесіду з працедавцями, ознайомитися з наявними вакансіями, а також з переліком вільних робочих місць, які є на ринку праці Львова, з послугами державної служби зайнятості та отримати консультації фахівців центру зайнятості", – йдеться у повідомленні.

Як зазначили у центрі зайнятості, під час ярмарку триватиме круглий стіл з питань соціального захисту, зайнятості, професійної та медичної реабілітації осіб з інвалідністю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.