Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Суспільне

Четвер, 18 квітня 2019, 11:25

Суспільне не братиме участі у дебатах на НСК "Олімпійський"

Суспільне

Представники НСТУ наполягають на проведенні президетських дебатів на своїй студії

Про це повідомив голова НСТУ Зураб Аласанія на своїй Facebook-сторінці.

Суспільне не братиме участі у президентських дебатах на НСК "Олімпійський" 19 квітня. "Суспільне продовжує дотримуватись закону і здорового глузду: змістовні дебати мають відбутись в студії НСТУ 19-го квітня в часовому проміжку від 20:00 до 21:00 (якщо інше не буде вирішено Центральною Виборчою Комісією)", – йдеться у дописі.

За словами Аласанії, перед дебатами о 16:00 год розпочнеться концерт. Самі дебати відбудуться з 19:00 до 20:00 год. На стадіоні розмістять 2 сцени для кожного з кандидатів, 2 телесигнали та 2 телетрансляції. Трибуни ділитимуть не вздовж, а поперек, поширенням квитків займатиметься кожен з кандидатів Під час дебатів не дозволятиметься використовувати символіку партій.

Нагадаємо, чинний президент України і кандидат у президенти Петро Порошенко погодився взяти участь в дебатах з лідером партії "Слуга народу" Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський" 19 квітня о 19:00 год. 

Однак ЦВК наполягає на проведенні дебатів між Зеленським і Порошенком саме у студії "Суспільного". Раніше телеканал "Суспільне" заявив про те, що дебати відбудуться 19 квітня у студії навіть за відсутності обох кандидатів. 

Варіанти проаналізували дії Зеленського і Порошенка щодо дебатів у статті "Зе-зе-зе і по-по-по".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.