Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

офісний центр на вул. Героїв УПА

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 21 червня 2019, 11:26

Садовий дозволив добудувати нові поверхи в офісі на Героїв УПА

офісний центр на вул. Героїв УПА

У Львівській міськраді змінили допустиму висоту будинків і дозволили добудувати мансарду в офісних приміщеннях на вул. Героїв УПА, 73. 

Сьогодні, 21 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до містобудівнихумови та обмежень на будівництво адміністративно-офісної будівлі з багаторівневим паркінгом на вул. Героїв УПА, 73. 

Згідно з новим рішенням члени виконкому змінили гранично допустиму висотність будинків, відтак замість 31,8 метрів дозволили збудувати 37,5 метрову споруду.

Заначимо, новий офісний центр збудують на земельній ділянці на місці житлового будинку, площею 0,1910 га. Комплекс матиме 5-поверхів з цоколем та багаторівневий паркінг на 150 місць (4 поверхи). Також у будівлі офісного центру влаштують однорівневий підземний паркінг.

 Дозвіл від міської ради на будівництво отримала фірма ТзОВ "Готельний комплекс "Таурус". За даними порталу YouControl, власником фірми є львів'янин Юрій Канюк. Фірма з 2014 року займається готельним бізнесом. Також Канюк є співвласником ТзОВ "Канюк-Стиль", що займається орендою нерухомості.

Нагадаємо, 5 червня виконком Львівської міськради дозволив на території заводу "Кінескоп" збудувати новий багатоповерховий офісний центр з 4-поверховим паркінгом.

Додамо, у лютому цього року Львівська міськрада дозволила власнику ПП "Медіс" звести торгово-офісний центр на вул. Героїв УПА, 73. Також у 2017 році ДАБІ заявляло, що Львівська мерія незаконно дозволила збудувати цій фірмі готель на площі Князя Святослава, 9 у Львові. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.