Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

село Червоне

zolochiv.net

Понеділок, 29 липня 2019, 17:41

Полторак перевірить село Червоне через ябеди совка Бужанського

село Червоне

Міноборони перевірить обставини перепоховання учасників Другої світової на Львівщині.

Про це повідомила прес-служба міністерства оборони України.

Міністра оборони України Степан Полторак призначив службову перевірку через критичні зауваження в соціальних мережах на адресу оборонного відомства щодо залучення військовослужбовців Збройних Сил України до заходів з перепоховання учасників Другої світової війни у селі Червоне Золочівського району Львівської області.

"Зокрема, Військовій службі правопорядку у Збройних Силах України, а також відповідним службовим особам Львівського гарнізону доручено перевірити усі причини та обставини участі військовослужбовців у зазначеному заході" – йдеться у повідомленні.

За результатами перевірки, у разі виявлення порушень з боку відповідних посадових осіб щодо недотримання ними вимог законодавства, керівний склад Міністерства оборони України прийме відповідні рішення.

Нагадаємо, сьогодні нардеп Максим Бужанський (Слуга народа) звернувся до Степана Полторака з проханням з'ясувати деталі перепоховання бійців дивізії "Галичина", в якому брали участь військовослужбовці ЗСУ.

Нагадаємо, що народний депутат від партії Слуга народу Максим Бужанський є прихильником Віктора Януковича та його Партії регіонів. Також Бужанський активний супротивник Євромайдану та прихильник СРСР.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.