Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 23 серпня 2019, 18:15

23 серпня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 23 серпня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що у суботу, 24 серпня, Україна святкуватиме​ День Незалежності.

Цьогоріч українці спостерігатимуть "новий формат" офіційного відзначення, який запропонував президент Володимир Зеленський. Замість військового параду на головній вулиці столиці має пройти "Хода гідності". А військові, які незгодні з таким рішенням, організовують альтернативний захід – Марш захисників України. 

Крім цього українців зацікавило те, що щороку 23 серпня, за добу до святкування Дня Незалежності, Україна відзначає День державного прапора.

Дата була обрана на згадку про події 1991 року, коли до будівлі Верховної Ради група народних депутатів внесла синьо-жовтий стяг. Саме ж свято було засноване указом другого президента України Леоніда Кучми "Про День Державного Прапора України" від 23 серпня 2004 року. Встановлене воно з метою виховання поваги громадян до державних символів України.

Також в Україні триває новий футбольний сезон. Поєдинки 5-го туру української Прем'єр-ліги пройдуть 24, 25 і 26 серпня. "Шахтар" в день міста Донецька і в день шахтаря зіграє в Харкові проти "Маріуполя", а "Динамо" в Києві в День Незалежності України зустрінеться з "Олімпіком".

Ці запити набрали понад 2 тисяч українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

– Львівська міськрада продає за 26 млн грн приміщення на вул. П. Дорошенка, 6 та 8, початкова вартість якого становить 52 млн грн.

– військовим прокурорам у Львові збудують ще один житловий будинок

– у Львові на вулиці Некрасова добудують житловий комплекс

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.