Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Мечникова, 16 А

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 23 серпня 2019, 12:05

Військовим прокурорам у Львові збудують ще один житловий будинок

вул. Мечникова, 16 А

Міськрада дозволила звести 5-поверховий будинок для військовослужбовців на вулиці Мечникова, 16А.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 23 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво багатоквартирного житлового будинку для військовослужбовців Військової прокуратури Західного регіону України та членів їх сімей з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. І. Мечникова, 16-А.

Новобудову зведуть на території війського містечка №4 на земельній ділянці площею 0,1550 га, яка перебуває у державній власності й призначена для будівництва житла для військовослужбовців, розташованої на території Львівської міської ради (військове містечко № 4, м. Львів, вул. Мечникова, 16а).

Висота будинку не повинна перевищувати 19,6 метрів, тобто 5 поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 38%.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-2 – зона
малоповерхової квартирної житлової забудови відповідно до зонінгу Личаківського району.

Замовником будівництва є Військова прокуратура Західного регіону України, яка знаходиться у Львові на вулиці Клепарівській, 20. Зазначимо, що поруч на вулиці Мечникова, 16 триває будівництво 6-поверхового багатокварного  житлового комплексу для військовослужбовців Військової прокуратури Західного регіону України.

Нагадаємо, на початку грудня 2017 року виконком Львівської міської ради дозволив збудувати для військових дві будинки з підземними паркінгами на вулиці Мечникова, 16 та 16-А.

А в лютому 2017 року екс-голова Львівської ОДА Олег Синютка розпорядився виділити ділянки на вул. Мечникова, 16 та 16а під житло для працівників Військової прокуратури.

Додамо, у лютому цього року Львівська міськрада дозволила звести на вул. Володимира Великого, 10 житловий комплекс для військовослужбовців Держприкордонслужби України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.