Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Фб Андрія Садового

Понеділок, 2 вересня 2019, 12:29

Садовий апгрейдитиме електронні петиції у Львові

Андрій Садовий

Андрій Садовий створив робочу групу для покращення механізму подання електронних петицій.  

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №452 від 30 серпня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу з питань вдосконалення механізму подання та розгляду електронних петицій.

"З метою напрацювання комплексних змін механізму подання та розгляду електронних петицій утворити робочу групу з питань вдосконалення механізму подання та розгляду електронних петицій" – йдеться у розпорядженні.

Керівником робочої групи призначили начальника управління "Секретаріат ради" Юрія Лукашевського. Заступником керівника робочої групи обрали начальника відділу громадського партнерства управління "Секретаріат ради" Ореста Файфурка. А секретарем є провідний спеціаліст відділу зовнішніх зв'язків та правового забезпечення управління "Секретаріат ради" Євген Репало.

Також до складу робочої групи увійшли: заступник директора юридичного департаменту Мирослав Гавриляк, депутати міської ради, голови постійної комісії законності, депутатської діяльності та свободи слова Юлія Гвоздович та Андрій Шевців.

Згідно з розпорядженням, робоча група має до 15 вересня цього року напрацювати пропозиції щодо вдосконалення механізму подання та розгляду електронних петицій.

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.