Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

lv.npu.gov.ua

Четвер, 5 вересня 2019, 17:03

В Червонограді затримали зловмисника, який продавав наркотики на території Сокальщини

наркотики

За вчинене йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

3 вересня правохоронці Львівщини затримали раніше неодноразово судимого 56-річного мешканця Червонограда.

Відомо, що зловмисник у дачному будинку організував виготовлення ацетильованого опію та збував його наркозалежним особам у Червонограді та на території Сокальського району.

Під час обшуку у дачному будинку та на земельній ділянці поліцейські виявили та вилучили 16 поліетиленових пакетів із вмістом подрібненої речовини рослинного походження, ззовні схожої на макову солому загальною вагою близько 5 кг, 3 шприци, частково заповнені речовиною бурого кольору, ззовні схожою на опій ацетильований загальною ємністю близько 6 мл, поліетиленовий пакет із вмістом подрібненої речовини рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожої на канабіс вагою близько 20 г, поліетиленовий пакет та паперовий згорток із насінням маку, загальною вагою близько 500 г, фольговий згорток, поліетиленовий пакет та скляна банка із вмістом зерен коноплі, загальною вагою близько 200 г, 7 скляних та 14 пластикових банок частково заповнених розчинником, посуд із залишками речовини бурого кольору, невикористані шприци, 44 рослини, ззовні схожих на коноплю, 2 мобільних телефони.

Зловмисника поліцейські затримали в порядку ст.208 КПК України та повідомили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Вирішують питання щодо обрання мешканцю Червонограда міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, йому загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Проводять досудове розслідування, призначили експертизи. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.