Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

tvi.ua

Понеділок, 12 листопада 2012, 16:30

Природничий музей у Львові запрацює наприкінці року - Садовий

Природничий музей у Львові відкриється наприкінці року, а не вкінці листопада, як повідомлялося раніше.

Про це журналістам розповів сьогодні на брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

"Давайте не будемо забігати наперед: можливо, не до кінця листопада, а до кінця цього року перша експозиція буде відкрита, а вже наступні будуть робитися, враховуючи грант, який ми отримали. Він дасть можливість експозицію музею представити сучасно, якісно", - додав міський голова.

5 листопада на прес-конференції директор Державного природничого музею Національної академії наук України у Львові Юрій Чорнобай повідомив, що до кінця листопада відкриють тимчасову експозицію, якщо будуть вирішені проблеми із фінансування з держказначейства. "Ви знаєте, що у нас були проблеми з держказначейством. Якщо воно розблокує рахунки, ми готові відкрити експозицію навіть наприкінці листопада", - зазначив він.

Мер Львова сьогодні повідомив, що мав розмову з керівником казначейства і той обіцяв, що кошти для музею будуть оплачені, але, скоріш за все, затягнеться це до кінця року.

Нагадаємо, Державний природознавчий музей Національної академії наук України у Львові отримав гран-прі конкурсу "Динамічний музей", і як переможець конкурсу музей також отримав грант на розвиток 10 млн. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.