Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гірники Львівщини

Четвер, 14 листопада 2019, 10:20

Шахтарі скасували пікет у Львові через виділення 225 мільйонів на виплату зарплат

гірники Львівщини

Сьогодні кошти повинні поступити на особові рахунки працівників держпідприємства ДП "Львіввугілля".

Про це повідомили на сторінці ДП "Львіввугілля" у Facebook.

 

Шахтарські профспліки зустрілися з головою Львівської облдержадміністрації Маркіяном Мальським, очільник області інформував Президента України Володимира Зеленського про кризову ситуацію з виплатою заборгованості із заробітної плати шахтарям.

"Глава держави одразу викликав Прем'єр-міністра України Олександра Гончарука і поставив завдання – терміново забезпечити виплату гірникам виділеного з держбюджету мільярду гривень" – йдеться у повідомленні.

Сьогодні кошти відправили на держказначейство. На виплату заборгованої зарплати ДП "Львіввугілля" отримало 225 млн 523 грн.

"В авральному порядку відкрито рахунки, ведеться комп’ютерний набір платіжних доручень у бухгалтерії. 14 листопада кошти повинні поступити на особові рахунки працівників держпідприємства. Буде доплачено усю зарплату за серпень і вересень (тобто повністю, до 100% закрито місяці) та 43% за жовтень, крім виплат контрактникам та за лікарняні листки – їх буде здійснено при надходженні коштів за реалізовану товарну продукцію" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вчора  300 парцівників ДП "Львіввугілля" планували провести пішу ходу від проспекту Чорновола до ЛОДА та влаштувати пікет через заборгованість із зарплати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.