Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

шахтарі Львівщини

Четвер, 1 вересня 2022, 16:51

Шахтарям Львівщини продовжують боргувати частину зарплати за липень

шахтарі Львівщини

Всім працівникам ДП "Львіввугілля" виплатили заробітну плату за червень й частину за липень.

Про це повідомляє "Ехо Червонограда" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на 30 серпня всім працівникам ДП "Львіввугілля" виплатили 100% заробітної плати за червень, а також частину зарплати за липень.

"Відповідно до інформації ДП "Львіввугілля", працівникам держпідприємства виплатили 100% зарплати за червень та 14% – за липень. Зараз очікують надходження бюджетних коштів для подальшого розрахунку з працівниками. В адміністрації говорять, що підготували усі документи заздалегідь, проте наразі не було фінансового підкріплення і бюджеті" – йдеться у повідомленні.

Защначимо, борг споживачів за відвантажену вугільну продукцію на сьогодні становить 378 мільйонів 311 тисяч гривень, а чисельність працівників – 6709 осіб, що на 429 менше, ніж було на початку року.

Додамо, у січні цього року профспілки шахтарів "Львіввугілля" звинувачували податкову Львова у блокуванні рахунків держпідприємства, що може призвести до страйків та зупинки шахт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.