Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

автобус FlixBus

biz.liga.net

Середа, 4 грудня 2019, 13:40

Через Львів курсуватиме автобус FlixBus

автобус FlixBus

Найбільший автобусний лоукостер Європи запускає перший український маршрут Одеса-Пльзень.

Про це повідомляє Центр транспортних стратегій (ЦТС).

Найбільший європейський автобусний лоукост перевізник FlixBus назвав перший український маршрут, на якому будуть працювати автобуси у фірмовій лівреї компанії. Наголошується, що рейси будуть здійснювати за напрямом Одеса-Пльзень (Чехія).

За маршрутом автобус буде проїжджати Тернопіль, Львів, Краків та Прагу. Перший виїзд відбудеться вже 11 грудня. Продаж квитків стартує 4 грудня. У період розпродажу ціна квитків на маршруті Одеса-Пльзень складе від 99 грн.

Перевезення будуть здійснюватися трьома брендованими автобусами Setra 2014-2015 років випуску. Flixbus - німецька транспортна компанія, що здійснює далекі пасажирські автобусні перевезення по всій Європі і СШ.

Перевезення в автобусах у фірмовій зеленої лівреї і з відповідним брендуванням FlixBus означають, що відповідно до політики компанії, автобуси повинні відповідати всім стандартам європейського FlixBus.

Нагадаємо, колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян влітку повідомляв, що в Україні почала працювати німецька транспортна компанія Flixbus.

Додамо, 10 квітня вперше в Україні запрацювала інтерактивна мапа автобусних маршрутів, яка показує автобусні маршрути між містами в Україні та за кордоном, зупинки на маршрутах і точки перетину кордону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.