Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

автобуси

Понеділок, 12 грудня 2022, 12:02

У Львові триває тендер з закупівлі автобусів за кошти ЄІБ

автобуси

У місті триває тендер на закупівлю 12 низькопідлогових автобусів за кошти ЄІБ.

Про це повідомило ЛКП АТП №1 у відповідь на запит Варіантів.

Ще у січні цього року львівське комунальне підприємство АТП №1 оголосило тендер на закупівлю 12-метрових низькопідлогових автобусів за кошти Європейського інвестиційного банку.

Зокрема, йдеться про кредит у понад 12 мільйонів євро для закупівлі низькопідлогових автобусів, що працюють на дизельному паливі.

Станом на зараз, як заявили у ЛКП АТП №1, тендер все ще триває.

"Тендерна процедура ще не завершена, строк визначення переможця продовжено до 30 грудня 2022 року" – йдеться у відповіді на запит.

 

Нагадаємо, у квітні 2021 року Львівська міськрада вирішила відмовитися від закупівлі 100 низькопідлогових автобусів від білоруської компанії МАЗ, яка перемогла у тендері, що міськрада оголосила за кошти Європейського інвестиційного банку.

Додамо, у червні 2018 року АТП №1 підписало угоду про придбання 100 білоруських автобусів МАЗ. Вартість одного білоруського автобуса МАЗ становить 118 тисяч євро.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.