Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Максим Нефьодов

Понеділок, 27 квітня 2020, 10:40

Нефьодов і Верланов більше не очолюють митну і податкову служби

Максим Нефьодов

Уряд звільнив голову Державної податкової служби Сергія Верланова та голову Митної служби Максима Нефьодова.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

На позачерговому засіданні уряду, яке відбулося 24 квітня, Кабмін звільнив голову Державної податкової служби Сергія Верланова та голову Митної служби Максима Нефьодова та призначив тимчасових керівників цих відомств: обов’язки голови митниці наразі виконуватиме Ігор Муратов, а голови податкової – Михайло Тітарчук.

Як заявив міністр фінансів Сергій Марченко, ці звільнення – перший крок до очищення фіскальних органів держави.

"Кадрові зміни у ДПС і ДМС назріли давно. Я на цьому неодноразово наголошував. У суспільстві давно існує критична маса нереалізованих сподівань щодо діяльності митниці та податкової. Навіть у докризовий час керівництво цих служб виявилося нездатним виконувати покладені на них завдання. А в нинішніх умовах їхнє перебування на посадах було ризиком забезпечення фінансової безпеки. Вони втратили довіру людей і мали піти" – пояснив Сергій Марченко.

Додамо, Галицька митниця Держмитслужби офіційно запрацювала з 8 грудня 2019 року, нову структуру очолив перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов. На початку березня цього року уряд схвалив запуск розподілу Державної фіскальної служби на Державну митну службу і Державну податкову служу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.