Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Нефьодов

kmu.gov.ua

Середа, 26 червня 2019, 11:21

Державну митну службу очолить Максим Нефьодов

Максим Нефьодов

Перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов став новим очільником Державної митної служби. 

Про це повідомляє РБК-Україна.

Комісія вищого корпусу державної служби рекомендувала Кабінету міністрів призначити главою Державної митної служби першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі Максима Нефьодова. 

Як повідомили в прес-службі, таке рішення було прийнято за результатами останнього етапу конкурсу – співбесіди. 

Так, напередодні стало відомо, що Шостий апеляційний адміністративний суд відновив дію розпорядження Кабінету міністрів про проведення конкурсу на пост голови Державної митної служби.

За підсумками 2 етапів конкурсу на посаду голови Державної служби претендували проректор з навчальної роботи Університету митної справи і фінансів Євген Гармаш, перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов та голова громадської організації "Центр розвитку цифрової економіки" Андрій Саварец.

Трійка фіналістів представила членам Комісії свою програму розвитку Митної служби у вигляді презентації, а потім кожен із претендентів відповідав на запитання представників бізнесу, народних депутатів, експертів та членів комісії.

Нагадаємо, на початку березня уряд схвалив запуск розподілу Державної фіскальної служби на Державну митну службу і Державну податкову служу, а на наприкінці березні оголосив конкурс.

18 квітня суд задовольнив позов нардепа Андрія Антонищака про зупинення конкурсу на  посаду голови Державної митної служби, який, на його думку, порушує розпорядження уряду "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади Голови Державної митної служби". Опісля комісія призупинила конкурс

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.