Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська митниця

Середа, 24 квітня 2019, 10:00

Мінфінансів призупинило конкурс на посаду голови ДМС через позов львівського нардепа

Львівська митниця

Комісія призупинила конкурс на посаду голови Державної митної служби до скасування ухвали суду.

Про це повідомила прес-служба Міністерства фінансів України.

Комісія вищого корпусу державної служби призупинила конкурс на зайняття вакантної посади на голову ДМС до скасування ухвали Окружного адміністративного суду Києва, який 17 квітня зупинив дію розпорядження уряду про оголошення конкурсу через позов народного депутата від Блоку Петра Порошенка з Львівщини Андрія Антонищака.

У міністерстві наголосили, що вповноважені лише частково виконати ухвалу суду, а саме "призупинити вчинення дій щодо проведення конкурсу на зайняття вакантної посади голови державної митної служби".

"Строк подання документів на конкурс може становити не менше 15 і не більше 30 календарних днів з дня отримання інформації про проведення конкурсу, результати конкурсу оприлюднюються на пізніше 45 календарних днів з цієї ж дати. Отже, у разі призупинення дій щодо проведення конкурсу та після прийняття рішення про відновлення такого конкурсу відповідні процедури мають бути проведені з урахуванням граничного терміну", – повідомили у Міністерстві фінансів.

Відтак, станом на 17 квітня, коли була прийнята ухвала суду, пройшло 28 днів з дати оголошення конкурсу, а коли буде прийняте рішення щодо поновлення конкурсу, відлік почнеться з 29 дня. Усі результати попередніх етапів відбору, в тому числі, визначення фіналістів, залишаються в силі.

Нагадаємо, на початку березня уряд схвалив запуск розподілу Державної фіскальної служби на Державну митну службу і Державну податкову служу, а на наприкінці березні оголосив конкурс.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.