Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт "Львів"

Вівторок, 12 травня 2020, 14:00

Wizz Аir поновлює авіарейси до Львова

аеропорт "Львів"

Авіакомпанії Wizz Аir, Lufthansa і Czech Airlines планують поновити рейси в Україну.

Про це повідомляє Finance.ua.

Авіакомпанії Wizz Аir, Lufthansa і Czech Airlines оприлюднили інформацію на своїх сайтах про поновлення рейсів з України з кінця травня та початку червня.

Зокрема, угорська авіакомпанія Wizz Аir з 23 травня розпочала бронювання квитків на рейси з Києва, Запоріжжя, Львова, Одеси і Харкова.

Натомість чеська авіакомпанія Czech Airlines планує відновити рейси з Праги і в Прагу 24 травня, а Czech Airlines з 24 травня здійснюватиме з Києва 7 рейсів на тиждень, а з 25 травня – 3 рейси на тиждень з Одеси.

Також німецька авіакомпанія Lufthansa 1 червня відновлює перевезення з України.

Нагадаємо, з 24 березня уряд вирішив закрити усі аеропорти, окрім "Борисполя". 16 березня у аеропорті відмінили п'ять рейсів компанії Wizz Air та рейси до Відня Австрійських Авіаліній. 

А 6 травня Кабмін знизив дивідендне навантаження на аеропорт "Львів" до 30%. Раніше гендиректорка аеропорту Тетяна Романовська наголошувала, що за два тижні карантину збитки аеропорту "Львів" можуть скласти від 25 до 30 млн грн, а після запуску повноцінної роботи аеропорту можуть відновити лише 25% рейсів, які виконувалися до березня 2020 року.

Додамо, з 24 березня уряд вирішив закрити усі аеропорти, окрім "Борисполя". Тому під час карантину аеропорт "Львів" прийматиме лише чартерні рейси з українцями з-за кордону, 16 березня у аеропорті відмінили п'ять рейсів компанії Wizz Air та рейси до Відня Австрійських Авіаліній. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.