Аеропорт Львова закрили для туристів

вівторок, 24 березня 2020 р. о 09:42
Аеропорт Львова закрили для туристів
аеропорт "Львів"

Уряд вирішив закрити усі аеропорти, окрім "Борисполя".

Про це повідомляє Українська правда.

Вчора, 23 березня, на позачерговому засіданні уряд заборонив громадянам покидати Україну з туристичною метою з 12:00 год 24 березня, а діяльність усіх аеропортів, окрім "Борисполя", припинили.

"Діяльність усіх аеропортів, окрім Борисполя, – буде припинена. Це стосується виключно пасажирських перевезень. Виняток становлять заходи державної необхідності за окремими наказами відповідних міністерств. Ми бачимо, що темпи поширення коронавірусу зростають. Тому маємо підсилювати обмежувальні заходи", – наголосив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Нагадаємо, під час карантину аеропорт "Львів" прийматиме лише чартерні рейси з українцями з-за кордону, 16 березня у аеропорті відмінили п'ять рейсів компанії Wizz Air та рейси до Відня Австрійських Авіаліній. Крім цього, у Wizz Air призупинили виконання усіх рейсів із та до України з 17 березня до 3 квітня.

За два тижні карантину збитки аеропорту "Львів" можуть скласти від 25 до 30 млн грн.

Додамо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024