Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

навігація

bike

Середа, 20 травня 2020, 10:48

Навігація на водних об'єктах Львівщини стартує з 23 травня

навігація

Голова Львівської ОДА Максим Козицький розпорядився розпочати навігацію на водниї обєктах Львівської області з 23 травня.  

Про це йдеться у відповідному розпорядженні від 19 травня.

"Зобовязую: 1. Відкрити навігацію на водних об’єктах області для маломірних (малих) суден з 23 травня 2020 року, за умови плавання маломірних (малих) суден виключно в світлий час доби, при сприятливих метеорологічних умовах на водних об'єктах області, на яких дозволене судноплавство, з урахуванням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами) (далі- Постанова № 211)" – сказано в розпорядженні».

До 20 травня відповідні установи та контролюючі органі повинні організувати виявлення незареєстрованих маломірних суден і баз для їх стоянки, підготовку до оглядів зареєстрованих маломірних суден і штрафних майданчиків для зберігання тимчасово затриманих водних транспортних засобів, які не відповідають вимогам чинного законодавства.

Нагадаємо, 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.