Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

П'ятниця, 22 травня 2020, 15:56

У Львові відновлять безкоштовний проїзд для пенсіонерів з середини червня

львівські маршрутки

До 22 червня проїзд у громадському транспорті міста для пенсіонерів залишатиметься платним.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні в ефірі радіо "Люкс FM" міський голова Львова Андрій Садовий, громадський транспорт у місті наразі працює в режимі спецперевезень. Кількість транспортних засобів на маршрутах планують збільшувати, однак платний проїзд для пенсіонерів залишиться.

"Є спецперевезення, тож усі люди у Львові можуть нормально доїхати на роботу. Ми просто будемо збільшувати кількість транспортних засобів та поступово входити в цей процес. Після карантину, тобто після 22 червня, дозволимо також пенсіонерам їхати безоплатно. Але зараз головне завдання – це доставити людей на роботу, щоб вони могли працювати", – наголосив Андрій Садовий.

Він також додав, що уже з понеділка у Львові можуть почати відкривати садочки.  

"Діти в школах закінчать навчання онлайн. А в садочках ми готові почати вже з понеділка, та фінальне рішення сьогодні повинна прийняти міська комісія з питань надзвичайних ситуацій. У чому проблема? Не рекомендовано, щоб у садочках були люди старшого віку. Але серед нянь у нас дуже часто пенсіонери, які є більш вразливими до захворювання. Тож думаю, що відкриватимемо поступово", – пояснив Андрій Садовий.

Станом на сьогодні на Львівщині підтвердили 1240 випадків зараження коронавірусом, а за добу зафіксували 65 випадків.

Нагадаємо, з 13 травня у Львові дозволили відкрити перукарні, салони краси та приватні стоматології, а з 18 травня у Львові дозволили відновити роботу магазинам одягу, білизни та взуття, які розташовані у ТРЦ та поліклінік.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.