Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перукарня у Львові

Вівторок, 12 травня 2020, 11:02

У Львові дозволили працювати перукарням і салонам краси

перукарня у Львові

З 13 травня у місті відкриють перукарні, салони краси та приватні стоматології.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення дозволити роботу з 13 травня перукарень, салонів краси та приватних стоматологічних кабінетів.

"Щойно міська комісія з надзвичайних ситуацій дозволила роботу перукарень, салонів краси, та приватних стоматологічних кабінетів. Вчора зафіксували порушення правил на одному з літніх майданчиків в центрі міста, йде мова про "Золотий колос" – написав Андрій Садовий.

За його словами, рішення щодо відкриття магазинів з продажу одягу та взуття місто прийматиме лише після позитивного рішення обласної комісії, яка заборонила їхню роботу до 15 травня.


Нагадаємо, минулого тижня рішення щодо відкриття перукарень і магазинів одягу перенесли на наступний тиждень. Тоді ж Садовий заявляв, 
що через збільшення випадків захворювання на коронавірус Львівська міськрада перегляне питання щодо послаблення карантину у місті.

Також обласна комісії ТЕБ і НС ухвалила рішення про продовження карантину без пом'якшувальних заходів у Львівській області до 15 травня. 

Додамо, 4 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 травня, проте скасував декілька заборон. Також уряд дозволить відкрити літні майданчики кафе і ресторанів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.