Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Фб Андрія Садового

П'ятниця, 8 травня 2020, 18:35

Садовий, можливо, відкриє перукарні лише з наступного тижня

Андрій Садовий

З 12 травня у Львові дозволять працювати літнім майданчикам кафе та ресторанів, однак рішення щодо відкриття перукарень і магазинів одягу перенесли на наступний тиждень.

Про це заявив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

"З 11 травня відкриваємо для відвідування парки, сквери та спортивні майданчики. Відновлюється торгівля промисловою групою товарів, окрім одягу та взуття. Всі магазинчики з господарським та іншими товарами працюватимуть. Так розвантажимо наплив покупців з великих торгових центрів. Також запрацюють літні тераси кафе та ресторанів. Треба розуміти, що всі ці речі можливі лише при строгому дотриманні протоколів" – наголосив Андрій Садовий.

Також він пояснив, що 12 травня відбудеться позачергове засідання комісії  з питань ТЕБ і НС, де місто визначиться з тим, чи відкривати перукарні, салони краси та магазини з продажу одягу та взуття.

"Відтермінування певних дозволів пов'язано зі збільшенням кількості захворювання на COVID-19 у Львові та області. Протягом наступних 3 днів ми слідкуватимемо за динамікою і в вівторок розумітимемо що робити далі" – додав Садовий.

Нагадаємо, раніше Садовий заявляв, що з 12 травня у Львові планують відкрити магазини та перукарні, а також, що через збільшення випадків захворювання на коронавірус Львівська міськрада перегляне питання щодо послаблення карантину у місті.

Крім цього, Львівська міськрада після послаблення карантину першочергово відновить роботу музеїв "Шевченківський гай" та "Територія терору".

Додамо, 4 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 травня, проте скасував декілька заборон. Також уряд дозволить відкрити літні майданчики кафе і ресторанів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.