Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Шевченківський гай

Четвер, 7 травня 2020, 17:00

З 12 травня львів'янам дозволять відвідувати Шевченківський гай

Шевченківський гай

Львівська міськрада після послаблення карантину першочергово відновить роботу музеїв "Шевченківський гай" та "Територія терору".

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 12 травня, після впровадження рішення Кабміну щодо послаблення карантину, першими у Львові в тестовому режимі запрацюють музеї "Шевченківський гай" та "Територія терору", які можуть приймати відвідувачів на свіжому повітрі.

"З 12 травня вже буть певні послаблення карантинних норм. Ми не будемо вимагати від всіх однаково – хто готовий, той буде працювати, а хто ні, то можуть почекати. Розумію, що музеї "Шевченківський гай" і "Територія терору" можуть з наступного тижня почати працювати у тестовому режимі, зважаючи на їхні можливості. І треба максимально переходити на онлайн-оплату" – наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

У міськраді пояснили, що музеї готові до відкриття, однак залишається питання безпеки працівників і відвідувачів, тому місто окремо опрацьовує логістику відвідування музеїв.

Нагадаємо, раніше Садовий заявляв, що з 12 травня у Львові планують відкрити магазини та перукарні, а також, що через збільшення випадків захворювання на коронавірус Львівська міськрада перегляне питання щодо послаблення карантину у місті.

Додамо, 4 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 травня, проте скасував декілька заборон. Також уряд дозволить відкрити літні майданчики кафе і ресторанів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.