Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ТРЦ "Форум Львів"

Четвер, 14 травня 2020, 13:47

З 18 травня у Львові дозволили відновити роботу ТРЦ та поліклінік

ТРЦ "Форум Львів"

Міська комісія дозволила працювати магазинам одягу, білизни та взуття, які розташовані в торгових центрах.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook.

За його словами 15 травня розпочинається наступний етап послаблення карантину у Львові. Таке рішення прийняла міська комісія з надзвичайних ситуацій.

"З 15 травня відкриваємо: візові центри; продаж одягу, білизни та взуття у магазинах, які мають прямий вихід на вулицю; непродовольчі ринки. З 18 травня запрацюють: магазини одягу, білизни та взуття, які розташовані в торгових центрах; поліклініки міста" – написав Андрій Садовий.

Але всі ці заклади зобов’язані працювати за відповідними протоколами. Якщо зафіксуємо порушення - штраф і закриття.

Нагадаємо, 13 травня Кабінет міністрів послабив карантин: дозволив пересуватися вулицями групами до 8 осіб, а на літніх терасах ресторанів і кав’ярень сидіти по четверо.

Щодо Львова, то з 13 травня у Львові дозволили відкрити перукарні, салони краси та приватні стоматології, а з 15 травня, до цієї дати обласна комісії ТЕБ і НС ухвалила рішення про продовження карантину без пом'якшувальних заходів, у Львові хочуть відкрити магазини одягу та взуття.

Додамо, 4 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 травня, проте скасував декілька заборон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.