Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

площа Двірцева

Вівторок, 2 червня 2020, 17:08

У Львові оприлюднили візуалізацію території між площею Двірцевою та Городоцькою

площа Двірцева

Львівська міськрада оприлюднила концепцію розвитку території між площею Двірцевою та вул. Городоцькою.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У місті розробили концепцію розвитку території між пл Двірцевою та вул Городоцькою.

Як заявив головний архітектор міста Антон Коломєйцев, концепція передбачає збільшення зелених насаджень, зелені зони на дахах будівель, облаштування підземних паркінгів, відкриття виставкових площ.

"В її основі лежить принцип того, що Приміський вокзал буде перенесено ближче до Головного вокзалу. Тоді стане зручнішим сполучення між регіональними перевезеннями і буде покращено пішохідні зв’язки з автобусною станцією та іншими видами транспорту" – наголосив Антон Коломєйцев.

За його словами, тут передбачено влаштування громадських просторів, підземних паркінгів, конгрес-хол, бізнес-центр, квартали, у яких можуть бути розміщені готелі.

Нагадаємо, з 1 березня 2019 року розпочався І-ий етап реконструкції пл. Двірцева, а з 26 березня у Львові повністю перекрили під'їзд до Залізничного вокзалу.

У листопаді минулого року відкрили першу частину площі Двірцевої, а усі роботи із реконструкції площі планують завершити до кінця 2020 року. Також на вулиці Чернівецькій у Львові облаштують двосторонній рух.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.