Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сихів

city-adm.lviv.ua

Середа, 10 червня 2020, 15:10

У Львові презентували проект нового громадського простору на Сихові

Сихів

Наприкінці червня на проспекті Червоної Калини розпочнуть облаштування громадського простору за 7 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Наприкінці червня у Львові планують розпочати роботи з облаштування нового громадського простору на просп. Червоної Калини, 68, а загальна вартість виконання усіх робіт становитиме близько 7 млн грн.

"Громадський простір облаштовуватимуть на просп. Червоної калини, 68 від вул. Скрипника до будівлі Сихівської РА. Так, на ділянці передбачається заміна пішохідного мощення плитки, облаштування велодоріжки, опор освітлення, озеленення, встановлення лавок, урн та велостійок" – зазначив начальник відділу комунального господарства Сихівської РА Віктор Західний.

За його словами, загальна вартість, згідно з проектно-кошторисною документацією, була 8 млн 449 тис грн разом з проектом, який розробляло ЛКП "Інститут просторового розвитку". Однак, за результатами закупівлі, роботи будуть проведені за 6 млн 998 тис грн.

"Зараз проводиться процедура закупівлі на технічний нагляд. Одразу після того, як буде визначена організація, що буде проводити технагляд, можна буде починати роботи. Як і планували, вони розпочнуться орієнтовно у другій половині червня" – додав Віктор Західний.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.