Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

суд у Львові

Вівторок, 16 червня 2020, 19:04

У судді Сихівського районного суду Львова підтвердили Covid-19

суд у Львові

Сихівський районний суд обмежив роботу через коронавірус у одного з суддів.

Про це повідомляє портал "Судова влада України".

Сьогодні, 16 червня, у одного із суддів Сихівського районного суду Львова підтвердили коронавірус. Через це керівництво суду просить учасників судових процесів та відвідувачів, участь яких у розгляді справ не є обов’язковою, утриматись від відвідування закладу.

"З метою безпечного перебування в приміщенні суду Львівською міською дезінфекційною станцією проведено дезінфекцію приміщень суду, вжито заходів до самоізоляції осіб, які безпосередньо контактували з хворим, вживаються заходи до тестування всіх працівників суду" – йдеться у повідомленні.

Суд не закривають, а звернення і заяви про розгляд справ у відсутності учасників судового процесу просять надсилати електронною поштою, через особистий кабінет в системі "Електронний суд", поштою, факсом.

"Справи, у яких обвинувачені утримуються під вартою, справи про адміністративні правопорушення (вчинення домашнього насильства,керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, правопорушення, пов’язані з корупцією), а також справи про правопорушення, участь осіб, що притягуються до відповідальності у яких є обов’язковою розглядатимуться у визначені раніше час та дати" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 19 червня карантин через складну ситуацію із коронавірусом. 

Станом на сьогодні в Україні зафіксували 32 476 випадків зараження коронавірусом та 912 смертей, а на Львівщині офіційно підтвердили 3072 випадки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.