Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Анна Мармуляк

П'ятниця, 19 червня 2020, 14:29

Мармуляк обміняла Народний контроль на Громадянську позицію

Анна Мармуляк

Анна Мармуляк вийшла з партій "Народний контроль", натомість увійшовши в "Гродадянську позицію".

Про це сьогодні під час сесії Львівської міської ради повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Депутатка Львівської міськради Анна Мармуляк надіслала заяву Андрію Саджовому, у якій зазначила, що виходить із фракції Громадський рух "Народний контроль" у Львівській міськраді.

Натомість вона переходить у фракцію "Громадянська позиція".

Зазначимо, Анна Мармуляк з 2011 року працювала викладачем англійської мови у Львівському вищому професійно-технічному училищі. На виборах до Львівської міськради у 2015 році вона пройшла від політичної партії Громадський рух "Народний контроль", а також є секретарем комісії гуманітарної політики міськради.

У 2019 році Мармуляк задекларувала 56 тис грн доходу.

Додамо, наприкінці травня фракцію "Самопоміч" у Львівській міській раді покинули п'ятеро депутатів, які утворили групу позафракційних.

Згідно із законом про місцеві вибори, міськрада представлена 64 депутатами. На виборах у 2015 році у міськраду увійшли сім партій: Блок Петра Порошенка "Солідарність" – 10 депутатів, "Об'єднання "Самопоміч" – 24 депутати, Українська Галицька Партія – 4 депутати, ВО "Свобода" – 8 депутатів, Народний контроль – 6 депутатів, Укроп – 5 депутатів та Громадянська позиція – 7 депутатів.

Станом на сьогодні у фракції "Самопоміч" залишилося 19 депутатів, у Народного контролю – 5 депутатів, у Громадянської позиції – 8 депутатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.