Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт дороги

міська рада

Понеділок, 6 липня 2020, 15:35

В'їзд до Львова через Личаківську планують відкрити до кінця серпня

ремонт дороги

Відкрити вулицю Личаківську для проїзду транспорту планують наприкінці серпня, проте, повністю завершити всі ремонтні роботи обіцяють до кінця вересня.

Про це повідомляє ЛКП "Львівавтодор".

Вулицю Личаківську (на ділянці від вул. Букової до межі міста) планують відкрити для проїзду наприкінці серпня, а до вересня повністю завершити ремонтні роботи, за умови, якщо погодні умови сприятимуть проведенню ремонтних робіт.

"Протяжність дороги, яку ремонтуємо, – 4 км 100 м. Вже відфрезеровано все дорожнє покриття і виконуються роботи з розширення дороги, її вирівнювання та кронування дерев. Пошкоджені, аварійні дерева будуть забрані.

На вул. Личаківська буде замінено дорожнє полотно, облаштовано тротуари – у тій частині, де проживають люди, освітлення буде по всій довжині, зі сторони лісосмуги. Також буде велодоріжка, технічні тротуари, і ближче від "Ензиму" до вул. Букова буде замінено колектор.

Велодоріжка буде в одному напрямку, але достатньо широка – 2,5 м. Ширина проїзної дороги після ремонту становитиме 6,5 м, тобто дві смуги по 3,25 м. Також буде змонтовано 6 зупинок громадського транспорту", – про це повідомляє Оксана Єстеферова, директорка ЛКП "Львівавтодор".

Нагадаємо, на ремонт вулиці Личаківської на ділянці від вулиці Букової, міська рада виділила компанії Онур 175 мільйонів гривень.

Також через ремонт цього відрізку дороги автобусний маршрут №40 курсує за зміненим маршрутом.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.