Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

світлофор

ФБ Львівавтодор

Середа, 28 лютого 2024, 15:21

Львівавтодор вже втретє змінює роботу світлофора на вулиці Княгині Ольги

світлофор

Цього разу у підприємстві вирішили демонтувати 2 пішохідні кнопки через трамвайну колію, які встановили минулого тижня.

Про це повідомляє ЛКП "Львівавтодор" на своїй сторінці у Facebook.

На вул. Княгині Ольги знову змінили роботу світлофорів для зручності маломобільних пішоходів при перетині трамвайної колії.
 
"Ми вас почули. Фахівці ЛКП "Львівавтодор" провели аналіз та перепрограмували роботу світлофорного об’єкта на вул. Княгині Ольги, 100 (біля ЖК "Добра Оселя"), врахувавши побажання мешканців"  – пояснили у "Львівавтодор".
 
На цьому переході змонтували додатковий детектор, який буде відстежувати рух трамваїв, а також демонтували 2 пішохідні кнопки через трамвайну колію.
 
"Тепер зелене світло для пішоходів через трамвайні колії буде світити постійно до моменту, коли детектор зафіксує прибуття трамвая. При наближенні до пішохідного переходу електротранспорту для пішоходів буде вмикатись червоний сигнал світлофора через трамвайну колію" – додали у "Львівавтодор".
 
 
Щодо роботи 4 пішохідних кнопок через проїзні частини, які залишаються на світлофорному об’єкті, – їх робота не змінилася. При натисненні кнопки виклику зелений сигнал для пішоходів буде вмикатись виключно для того напрямку, з якого надійшов запит.
 
Нагадаємо, 16 лютого у Львові на вул. Княгині Ольги змінили роботу світлофорів на пішохідних переходах.
 
Вже 22 лютого пішохідний перехід на вул. Княгині Ольги поділили на три різнокольорові зони. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.