Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Леокарт

Четвер, 15 лютого 2024, 15:12

Відтепер кошти за поїздку з Леокарт списуватимуть моментально

Леокарт

Актуальний баланс ЛеоКарт тепер можна перевірити через сервіси EasyPay відразу після валідації поїздки.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Відтепер сервіси EasyPay показують актуальний баланс ЛеоКарт практично відразу після валідації поїздки. Перевірити залишок коштів на транспортній картці можна у застосунку, через веб-сайт та термінали. 

"Раніше сервіси EasyPay відображали дійсний баланс ЛеоКарт наступного дня після списання коштів за проїзд. Зараз ви можете побачити актуальну суму на транспортній картці у застосунку, через веб-сайт і через термінали EasyPay практично одразу із врахуванням усіх ваших проведених валідацій" – пояснили у ЛКП "Львівавтодор".

Нагадаємо, актуальну суму на транспортній картці також можна перевірити також через валідатор у транспорті та через кіоски “Інтерпрес”.

Нагадаємо, 11 грудня у Львові почала діяти безготівкова оплата у всьому громадському транспорті.  Згідно рішення виконкому вартість проїзду становить 20 грн під час розрахунку готівкою у водія, під час оплати банківською карткою проїзд вартує 15 грн, а з картою "ЛеоКарт" – 13 грн за одну поїздку. 

З 15 листопада у Львові стартував продаж загальних транспортних карток ЛеоКарт, її вартість становить 60 грн. 

Додамо, весною у Львові планують впроваджувати безкоштовні пересадки у маршрутках і електротранспорті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.