Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

світлофор

Вівторок, 20 лютого 2024, 13:05

У Львові на світлофорах вулиці Городоцької погодинно вмикатимуть режим зеленої хвилі

світлофор

У різні години доби "зелена хвиля" діятиме на різних світлофорних об’єктах на вул. Городоцькій.

Про це повідомляє ЛКП "Львівавтодор" на своїй сторінці у Facebook.

Відтепер світлофорна "зелена хвилю" на вул. Городоцькій, яку запустили у січні, складається вже із 5 світлофорних об’єктів, оскільки у режим координації включили ще два світлофори.

Йдеться про світлофори на вул. Городоцька, 210, вул. Городоцька – вул. Самбірська – вул. Величка, вул. Городоцька – вул. Ряшівська, світлофорний об’єкт вул. Городоцька ("Київстар") у період 16:00-20:00 у робочі дні, та світлофорний об’єкт на вул. Городоцька – вул. Виговського у період 20:00-7:00.
 
Координація працює у напрямку виїзду з міста. Швидкість руху, при якій можна проїхати світлофорні об’єкти без зупинок, складає 45-50 км/год.
 У різні години доби "зелена хвиля" діятиме на різних світлофорних об’єктах таким чином:
20:00 – 07:00
вул. Городоцька – вул. Виговського
вул. Городоцька, 210
вул. Городоцька – вул. Самбірська – вул. Величка
вул. Городоцька – вул. Ряшівська
07:00 – 16:00
вул. Городоцька, 210
вул. Городоцька – вул. Самбірська – вул. Величка
вул. Городоцька – вул. Ряшівська
16:00 – 20:00
вул. Городоцька, 210
вул. Городоцька – вул. Самбірська – вул. Величка
вул. Городоцька – вул. Ряшівська
вул. Городоцька ("Київстар")
 
"Немає доцільності переводити світлофорний об'єкт вул. Городоцька (Київстар) у постійний жорсткий режим, оскільки в переважній більшості там спостерігається мала інтенсивність пішоходів, а отже є малою і частота викликів пішохідної фази, яка зупиняє транспорт, що рухається з міста" – пояснили у "Львівавтодор"
 
Щодо світлофорного об'єкта вул. Городоцька – вул. Виговського, то за рахунок постійного зеленого сигналу з 07:00-20:00 на виїзд з міста розвантажують ділянку вул. Городоцька між вул. Виговського та вул. Сяйво.
 
Станом на зараз у Львівській МТГ світлофорне регулювання "зелена хвиля" запущено на 5 ділянках: вул. Городоцька (на 2 відрізках), просп. Чорновола та вул. Липинського у Львові, та у с. Малехів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.