Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дитячий садок

Середа, 8 липня 2020, 12:21

У Львові готові відновити роботу садочків

Дитячий садок

Заклади дошкільної освіти зможуть відновити свою роботу після прийняття відповідного рішення комісії ТЕБ і НС.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Очільниця управління освіти львівської міської ради Зоряна Довганик в етері радіо "Львівська хвиля" повідомила про можливе відкриття садочків навіть наступного тижня, після прийняття відповідного рішення комісії ТЕБ і НС.

Також чиновниця повідомила про підготовку протоколів, про те, як повинні працювати садочки після повернення у звичний ритм.

"Я абсолютно погоджуюсь із тим, що потрібно відкривати садочки, тому що батьки повинні працювати, зважаючи на ті обставини, які склались. Довший період часу вони перебували вдома. Сподіваюсь, що наступного тижня, якщо буде прийняте таке рішення, ми зможемо запрацювати", – зазначила Зоряна Довганик.

Нагадаємо, Львівщина ввійшла у перелік областей, яким Міністерство охорони здоров'я рекомендує послабити карантин. З 7 липня у Львівській області дозволено роботу закладів громадського харчування, готелів і фітнес-центрів.

Також карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, продовжили до серпня. Раніше МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні. Додамо, уряд прийняв рішення послабити карантинні заходи з 5 червня: дозволив повноцінно працювати закладами харчування, церквам – проводити богослужіння, а людям старше 60-ти років – виходити на вулицю.

З 10 червня в Україні відновили роботу готелів і дозволили проводити культурні заходи, а з 2 липня дозволили працювати кінотеатрам.

З 24 червня у Львові дозволили роботу закладів громадського харчування, спортивних клубів та фітнес-клубів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.