Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кафе у Львові

Середа, 22 липня 2020, 15:34

Козицький просить у Шмигаля продовжити час роботи кафе та ресторанів на Львівщині

кафе у Львові

Львівська ОДА надіслала звернення до уряду з проханням дозволити закладам громадського харчування області працювати після 23:00 год.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Голова Львівської ОДА Максим Козицький скерував звернення прем’єр-міністру Денису Шмигалю щодо внесення змін до постанови Кабміну про встановлення карантину з метою запобігання поширенню коронавірусу.

Зокрема, у зверненні йдеться про надання дозволу закладам громадського харчування у Львівській області працювати після 23:00 год.

"Львівська обласна адміністрація напрацювала пропозиції щодо необхідності розмежування закладів громадського харчування, ресторанів, кафе тощо та нічних розважальних закладів, проведення між ними градації, закцентувавши увагу на тому, що заклади громадського харчування не пропонуватимуть відвідувачам брати участь у будь-яких розважальних програмах. Це дає підставу закладам харчування працювати довше, аніж до 23 години" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з 14 липня обласна комісія з питань ТЕБ та НС ухвалила рішення частково послабити карантинні заходи на Львівщині: дозволила відкрити дитячі садочки, а також продовжила час роботи закладів громадського харчування до 23:00 год.

Додамо, з 1 липня у Львові та області через карантин обмежили роботу закладів громадського харчування після 22.00 год.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.