Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

McDonald's у Львові

П'ятниця, 22 березня 2024, 10:50

У Львові збудують новий McDonald's

McDonald's у Львові

На вул. Патона, 37 перед супермаркетом "Арсен" збудують McDonald's.

Сьогодні, 22 березня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради представили містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор Львова.

Згідно з ними, на вул. Патона, 37 у Львові дозволили збудувати заклад громадського харчування – McDonald's, поруч з супермаркетом "Арсен". Висота будівлі становитиме 5,1 метра.

"Пропонується сформувати заклад громадського харчування з тим, щоби залишити зону підходу до самої будівлі комерційної і при цьому там, де є глуха стіна великої коробки торговельного центру, розмістити цей заклад харчування" – наголосив головний архітектор міста Антон Коломєйцев.

Він додав, що алея між "Арсеном" та McDonald's буде повністю пішохідна.

Коломєйцев не назвав замовника будівництва, однак цю земельну ділянку, площею 0,1199 га, нещодавно придбала фірма ТОВ "Центр Проект" на аукціоні за понад 6 млн грн. 

Також вона збудувала McDonald's на вул. Зеленій, 147 перед супермаркетом "Арсен", а також у 2021 році виконком дозволив їй збудувати McDonald's на проспекті Червоної Калини, 60 у Львові.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Центр Проект" зареєстроване у Києві з 2007 року, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, роздрібною торгівлею в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами, а також діяльністю у сфері архітектури. Кінцевий бенефіціаром фірми є киянин Михайло Весельський. З ним пов'язані понад 50 різних компаній у Львові (ТОВ "ТРК "Євротек" та інші) й в інших областях України.

Як наголосив заступник міського голови Львова містобудування Любомир Зубач на своїй сторінці у Фейсбуці, це буде вже дев'ятий McDonald's у Львові.

" 536 квадратних метрів на один поверх, з парковкою і McDrive – ну все, як звично. І навіть з додатковим озелененням на території – написав Зубач.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.