Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кафе у Львові

Середа, 1 липня 2020, 17:14

У Львові кафе та ресторани закриватимуться раніше

кафе у Львові

У місті обмежили роботу закладів громадського харчування після 22.00 год.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 1 липня, міська комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення про продовження карантину до 7 липня, обмеження роботи закладів харчування після 22.00 год та посилення роботи моніторингових груп.

За словами заступниці міського голови й керівниці міського штабу протидії коронавірусу Галини Слічної, вчора обласна комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення про обмеження роботи закладів громадського харчування до 22.00 год, тому таке рішення було прийняте й на міській комісії.

"Відтак в закладах громадського харчування, що знаходяться на території міста Львова, обмежується робота після 22.00 год. Окрім того, ми прийняли рішення про активізацію роботи моніторингових груп, які створені при районних адміністраціях, при управлінні транспорту та при управлінні спорту. Всі ці моніторингові групи перевіряють дотримання карантинних вимог", – додала Галина Слічна.

Нагадаємо, обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 7 липня карантин через складну ситуацію із коронавірусом, однак з 26 червня Укрзалізниця відновила залізничне сполучення зі Львовом.

Також карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, продовжили до серпня. Раніше МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні.

Додамо, уряд прийняв рішення послабити карантинні заходи з 5 червня: дозволив повноцінно працювати закладами харчування, церквам – проводити богослужіння, а людям старше 60-ти років – виходити на вулицю. А з 10 червня відновили роботу готелів і дозволили проводити культурні заходи.

З 24 червня у Львові дозволили роботу закладів громадського харчування, спортивних клубів та фітнес-клубів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.