Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ростислав Тістик

loda.gov.ua

П'ятниця, 16 жовтня 2020, 12:55

Підтримка сиріт та старших людей у пріоритеті для команди президента – Тістик

Ростислав Тістик

За підтримки нардепа Ростислава Тістика дитина-сирота з Жовківщини отирмала кввартиру.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора, 15 жовтня, у селі Воля-Висоцька Жовківського району передали квартиру дитині-сироті – 21-річному Тарасу. Вартість кваритри,яку придбали за кошти державного бюджету, – 365 тисяч гривень.

За словами народного депутата Ростислава Тістика, підтримка сиріт та старших людей, всіх, хто потребує допомоги, у пріоритеті для команди президента Володимира Зеленського. Відтак, програми фінансування та співфінансування соціально скерованих проєктів, особливо ті, які стосуються придбання житла для дітей-сиріт та воїнів, будуть стабільно фінансуватися з держбюджету 2021.

Зазначимо, у 13 років, після смерті батьків, хлопець отримав статус дитини-сироти. Відтоді проживав в опікунів, навчався і закінчив Новоскварявську школу. Опісля закінчення навчального закладу пішов на службу до армії і звільнився з служби у 2020 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.